SVRine ontwerpt haar zomer – van zomerbar naar beachbar

collins beach strand knokke severine de ryck blog

 

Het ligt eigenlijk niet in mijn aard om veel dingen op voorhand te plannen, maar toen ik de blogpost ‘Lilith ontwerpt haar zomer‘ las van Kelly Deriemaeker, kon ik niets anders bedenken dan: ‘hé, ze heeft (alweer eens) gelijk!’

Als ik nu terugdenk aan de zomer van 2018, die toch ‘zo immens warm’ was, moet ik bekennen dat ik het niet  zo heb ervaren. Ik heb te vaak te lang gewerkt, en te weinig activiteiten op voorhand ingepland, zodat mijn last minute ideeën niet altijd tot hun recht kwamen. Andere mensen gaan immers óók op vakantie, zodat ze niet altijd kunnen springen wanneer ik als een kip zonder kop een ideetje lanceer. Dankzij Kelly ben ik van plan het dit jaar anders aan te pakken!

Wat ik deze zomer allemaal wil doen:

 1. Oplijsten wanneer de vriendjes op vakantie gaan, zodat we weten wanneer we samen leuke dingen kunnen doen.
 2. Foodpreppen en zo weinig mogelijk rekenen op het bedrijfsrestaurant. Kortom, doorgaan met mijn healthy lifestyle waarmee ik startte tijdens mijn health retreat met Ensocoaching. Hier kan je nog steeds de blogpost lezen. En ja, ik ben goe bezig, hopelijk blijft dat zo! 🙂
 3. Naar de festivals gaan die ik ook al hier vernoemde: het wordt al zeker een dagje Cactusfestival in Brugge!
 4. Niet nodeloos op het werk blijven hangen. Gefocust en doordacht werken, zodat ik effectief naar huis kan gaan wanneer de betaalde uren voorbij zijn. Hier ga ik ook actief aan werken, beter plannen enzo, en Kelly Deriemaeker heeft er weer iets mee te maken. Ik schrijf er binnenkort wel een blogje over.
 5. Naar pop-up bar Zanzibar gaan in Merchtem. Ik ben de locatie al even gaan bekijken midden in de velden en waw, hoe mooi ziet dat er uit. Datum prikken en gaan!
 6. The Crystal Ship zien in Oostende. Er kwamen dit jaar weer graffiti-kunstmuren bij. We maken er een fietsdagje van met garnaalkroketten!
 7. Een nieuwe zomerbar in Antwerpen ontdekken: Bar Chapel ziet er een pareltje uit. Nu ik weet dat Bar Chapel een idee is van de jongedame Sanne, ben ik nog meer geïntrigeerd om er te gaan borrelen. Ze volgde het BAAS-traject, een Antwerps project om jonge mensen aan te sporen om ondernemer te worden. Enkele jaren geleden nam ik zelf deel aan het beginnerstraject van BAAS, dus daar werd de kiem gelegd voor mijn copywriting-activiteiten met Rich Writings. (al dacht ik toch nog dat ik jobcoach wilde worden)
 8. Gaan kajakken in de Ardennen.
 9. Veel buiten zijn en vitamine D opslaan. Genieten van dat mooie weer dus!
 10. Binnen geraken bij Gaston in Gent om te gaan eten
 11. Naar Pairi Daiza gaan
 12. Een weekendje naar zee en in de zee zwemmen. Aperitieven op het strand, naar de zonsondergang kijken, moe zijn van de gezonde zeelucht en slapen als een roos.
 13. Krabbetjes vangen op de golfbreker. Met een mossel en een draadje.
 14. Medeblogster Nina van Missbliss tonen hoe mooi mijn gemeente Temse is. Ze heeft er zelf naar gevraagd omdat alle BV’s die hier wonen steeds de loftrompet bovenhalen over Temse, hoe tof is dat? 🙂
 15. Naar Regatta Club en Beach gaan op Linkeroever en me opnieuw vergapen aan de wakeboarders die over het water scheuren alsof het niets is.
 16. Een Europese roadtrip in augustus. Waar we er zeker van waren dat we naar Spanje zouden trekken, liggen alle mogelijkheden intussen weer open. Tips welkom! 🙂
 17. Naar Koer Bonjour gaan. Het derde jaar op rij heeft Temse een zomerbar die niet moet onderdoen voor evenementen in de grotere steden. Ik ben heel blij dat het grote publiek zijn weg heeft gevonden naar ‘de Koer’, waar ze ook heel lekker eten serveren en concerten organiseren.
 18. Zwemmen en echt keiveel zwemmen in openlucht. Vorig jaar ontdekte ik dat je in Nederland en Duitsland op veel meer plekken in de buitenlucht kan zwemmen dan in België. Kennen jullie leuke zwembaden of vijvers waar ik een plonsje kan gaan maken?
 19. Bao Beach is vlakbij en toch ben ik er nog nooit geweest. Het kwam deze week voorbij op Instagram en ziet er bijzonder mooi uit. Op die to do list dus!
 20. BBQ’en in onze tuin. Door de professionele deadlines die V. het laatste half jaar moest halen, hebben we nog geen bbq’tjes georganiseerd. Het einde is in zicht, dus waar ligt die houtskool mannen?

Willen jullie me graag vergezellen naar de leukste zomerplekjes? Heb je zelf een zomerbar die ik zeker moet getest hebben? Laat het me zeker weten in de comments of via Facebook! 🙂

Liefs,

SVRine

x x x

8 thoughts on “SVRine ontwerpt haar zomer – van zomerbar naar beachbar

 1. Zalige plannen 🙂 Ik ben die van ons hier nog aan het samenstellen. Maar zo een rondleiding doorheen Temse, dat zie ik ook wel zitten, mocht je extra vrijwilligers erbij willen 🙂

 2. Pingback: #Maand 8: Augustus

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.