Rich Writings

Freelance copywriting rich writings Séverine De Ryck

 

 

 

Door het schrijven voor mijn persoonlijke blog SVRine, kwam ook de kriebel voor schrijven en communicatie terug in mijn leven. Na mijn studies Engels en Spaanse taal- en letterkunde, gevolgd door meertslige bedrijfscommunicatie, heeft mijn carrière zich in HR afgespeeld. In 2017 volgde ik doelbewust een opleiding tot Copywriter, en heb een grote passie teruggevonden!

Wat kan ik voor jou doen?

Je hebt een tekst nodig voor je bedrijf, KMO of vereniging, maar je hebt zelf geen tijd of inspiratie om hem te schrijven? Dan help ik je graag verder. Als freelance copywriter in bijberoep en taalkundige van opleiding zijn correcte teksten mijn stokpaardje. In tijden waarin we langs alle kanten overspoeld worden met informatie, moet jouw boodschap in het oog springen. Geprint op papier of op je website maken we je tekst aantrekkelijk en overtuigend voor je doelgroep.

De teksten waar ik je graag bij help

  • Blogposts (ook professioneel)
  • Persberichten
  • Website-pagina’s volgens SEO – word vindbaar in Google
  • Advertenties
  • Uitnodigingen
  • Flyers
  • Vertalingen Nederlands-Engels en vice versa
  • Nakijken en herschrijven van bestaande teksten

Voor meer informatie kan je me steeds vrijblijvend contacteren via severine.deryck@gmail.com. Tot binnenkort!

SVRine

x x x