Een brief aan mijn 10 jaar jongere zelf

Koen wauters autosalon

Hey daar, 24-jarige SVRine. Groetjes vanuit 2020! Dat is best een speciaal jaar te noemen, je zal nog wel zien waarom! 2010 was ook vrij memorabel, want voor jou het is het een kantelpunt in je leven: je zet namelijk je eerste stappen als werkende mens. Na enkele rustige maanden als werkloze taalkundige had je een fantastische tijd op het Autosalon bij Renault. Van je beige uniform liep je niet echt warm, maar alles errond vond je fantastisch.

En tijdens de lunchpauze liep je daar al eens een BV het lijf, as you like it!

In maart belandde je vrij plots bij DEME en zal ik je eens wat vertellen…, 10 jaar later werk je daar nog altijd! Op een andere dienst en in een totaal andere job, maar die dag in maart heb je de kiem gelegd voor een mooie carrière. Je leert er leuke mensen kennen en sommigen worden vrienden voor het leven.

calamares sevilla gefrituurde vis blogpost
Eten en reizen zijn je passies

Je bent sinds kort ook samen met je nieuwe liefje en jullie hebben een fantastiche tijd samen. Hoewel, leg je verwachtingen niet te hoog want voordat je het weet, is het alweer voorbij. No hard feelings though.

Je woont nog bij ma en pa en koopt snel een auto om naar dat nieuwe werk te rijden, elke dag via die snelweg die je tot voor kort nog zo hard haatte. Het is pas door het te doen dat je het leert hé. En ja, 10 jaar later rijdt Bud’je nog steeds rond!

Later dit jaar heb je het echter wel gezien in de Veldstraat, en verhuis je naar het appartement in Temse waar eerder je moeke en je zus woonden . Tijdelijk denk je, maar je zal er 5 jaar blijven tot je gaat samenwonen met je grote liefde. 5 jaar in een appartement zonder balkon is op dat moment geen probleem voor je, je bent toch constant op zwier! Ook de komende jaren zal je nog aan de lopende band op stap gaan. Geniet er met volle teugen van, want ooit zijn al die restaurantbezoekjes en vriendenvisites niet meer zo vanzelfsprekend!

Londen

Je maakt enkele mooie reizen in 2010 (oa. Jordanië met je papa!, Londen!, Sevilla!) en zal dat blijven doen. Die drang tot reizen zal de komende 10 jaar niet verdwijnen. Je bent geen grote planner en doet van ‘carpe diem’, een eigenschap die je op leuke plekken brengt!

Je bent eigenlijk nog serieus zoekende in je leven, en zal dat nog een tijdje zo blijven. Er komen nieuwe mensen in je leven, en sommigen verdwijnen ook weer. Dat is niet erg, dat is de flow van het leven, ook al besef je dat nu nog niet. Dat onrustige om constant op zoek te zijn naar activiteit, blijft ook niet eeuwig duren. In 2020 word je met je neus op de feiten gedrukt, maar vreemd genoeg heb je er eigenlijk geen enkel probleem mee om ganse dagen in je huis te zitten. Pas dan vind je de persoon die je eigenlijk altijd al wilde zijn, met een fantastische bagage in je rugzak.

GENIET!

Veel Liefs,

SVRine uit 2020

P.S: Ik vond de inspiratie voor deze blogpost bij Chez Julie, ga zeker haar brief ook lezen 🙂

2 thoughts on “Een brief aan mijn 10 jaar jongere zelf

    1. Ik was aan het denken over een hobby uit die tijd, maar kon inderdaad niets anders bedenken dan eten en reizen!! 😀

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.