Oe was’t vandeweek? #2 – een weekoverzicht

Awel, spannend!

Op woensdag vond de doctoraatsverdediging plaats van V. in Antwerpen, iets waar we vijf jaar naar uitgekeken hebben šŸ™‚ Maar dat was niet het enige event deze week.

polaroid doctoraatsverdediging

Boekvoorstelling ‘Go Run’ van Josefien De Bock

Op dinsdag 19 november lanceerde Josefien De Bock haar lopersboek ‘Go Run’ in Likebirds in Gent. ‘Jij bent toch helemaal geen loper’, hoor ik je al denken, en dat klopt. Maar twee jaar geleden was het door Josefien, die freelance copywriter is, dat ik de stap zette om de opleiding Copywriting te gaan volgen en Rich Writings op te richten. Ik wilde er dus graag bij zijn op haar boekvoorstelling. ‘Go Run’ is een boek vol tips voor startende en gevorderde lopers over motivatie, doorzetten, voeding en oefeningen, doorspekt met toevoegingen van sportjournalist Maarten Vangramberen. Chapeau Josefien!

josefien de bock go run kelly steenlandt
Foto rechts: (c) Kelly Steenlandt

Doctoraatsverdediging van Valentin

De datum 20 november 2019 zal voor eeuwig in mijn geheugen gegrift staan. We keken al maandenlang uit naar de dag waarop V. zijn doctoraat mocht verdedigen voor zijn internationale jury aan de Universiteit van Antwerpen. Zijn familie en vrienden kwamen af vanuit Roemeniƫ, en ook mijn familie supporterde enthousiast mee. Hij heeft dat supergoed gedaan, en het was een emotionele dag! Het is traditie dat je na de receptie de jury uitnodigt voor een diner. We kozen voor restaurant Marcel.

restaurant marcel antwerpen kabeljauw

De dagen met de Roemeense vrienden en familie waren supergezellig. Ik zag V. ook spontaan veranderen van de gestresseerde doctoraatsstudent naar mijn leuke lieve V. van weleer. We deden een winterbbq, gingen biertjes drinken in ‘t Schrijverke in Temse en in op vrijdagavond koos ik in Antwerpen voor Napo’s Quality grill op het Eilandje, een aanrader!

Op stap met de Skoda Scala

garage mertens skoda scala

Dankzij Garage Mertens mocht ik een weekend rondrijden met hun nieuwe Skoda Scala. Wat we deden lees je binnenkort in een nieuwe blogpost!

Paviljoen ‘t Schor in Paal aan de Schelde

Om V.’s doctoraat ook met mijn familie en de kindjes te vieren, namen we hen mee naar V.’s favoriete plekje aan de Schelde, net over de grens in het Nederlandse Paal. Vanuit Paviljoen ‘t Schor kan je de boten zien varen op de Schelde richting Antwerpen, een prachtig zicht! Maar euh, op zondag was er zoveel mist dat er eigenlijk niets te zien was. Ik toon jullie dan maar een foto van mijn lekkere moelleux au chocholat!

moelleux au chocolat paviljoen t schor

Liefs,

SVRine

x x x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.