Rich Writings

Freelance copywriting rich writings Séverine De Ryck

 

Heb je al even rondgesnuffeld op www.SVRine.be? Misschien heb je iets gelezen waar je het verder wil over hebben?

Na mijn studies Engelse en Spaanse taal- en letterkunde in Gent, gevolgd door een MaNaMa Meertalige Bedrijfscommunicatie en een supertoffe stage op de persdienst van SBS Belgium, belandde ik in 2010 bij een grote Belgische baggerfirma. Door het schrijven voor mijn blog SVRine voelde ik echter de goesting voor taal en communicatie terug opborrelen. Toen dat buikgevoel in 2017 bijna overkookte, volgde ik een opleiding tot Copywriter, en zo heb ik een grote passie teruggevonden! Over de opstart van Rich Writings kan je lezen in deze blogpost.

Wat kan ik met Rich Writings voor jou doen?

Je hebt een tekst nodig voor je bedrijf of vereniging, maar je hebt geen tijd of inspiratie om hem te schrijven? Dan help ik je graag verder. Als freelance copywriter in bijberoep en taalkundige van opleiding zijn correcte teksten mijn stokpaardje. In tijden waarin we overspoeld worden met informatie, moet jouw boodschap in het oog springen. Geprint op papier, in een magazine of op je website maken we je tekst aantrekkelijk en overtuigend voor je doelgroep. We houden rekening met de vreemde kronkels van Google zodat je website makkelijker teruggevonden wordt.

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Professionele blogposts op je website zijn vandaag de dag een belangrijk onderdeel van je content marketing-strategie. De agressieve reclame-aanpak van vroeger werkt niet meer. Je potentiële klanten willen levensechte verhalen lezen om zich verbonden te voelen met je merk of bedrijf. Deze verhalen kunnen we vertellen via blogposts op je website of social media.
  • About me – pagina’s: zoals deze, om potentiële klanten klanten te laten weten wat jij voor hen kan doen
  • Verkoopsbrieven / Sales e-mails: om jouw product of dienst aan de man te brengen die jou nu nog niet kent
  • Persberichten : we laten de (lokale) pers weten dat er iets staat te gebeuren in je bedrijf. Als je bericht gepubliceerd wordt, bereik je weer veel potentiële klanten.
  • Website-pagina’s maken volgens SEO (Search Engine Optimization) – word vindbaar in Google
  • Revisie : nakijken en herschrijven van je zelfgeschreven tekst

Waarom Rich Writings?

Ik schreef al ‘about me’ pagina’s’ en verkoopsbrieven voor kleine KMO’s, maar ook online branded content voor grotere spelers. Duurzaamheid, de opwarming van de aarde en gokken tijdens de verkiezingen hebben geen geheimen meer voor mij. Kortom, ik ben van alle markten thuis en kan me snel inleven in wat jij nodig hebt.

Voor meer informatie kan je me steeds contacteren, zonder enige verplichting, via severine.deryck@gmail.com.

Tot binnenkort!

Séverine