Rich Writings

Freelance copywriting rich writings Séverine De Ryck

 

 

 

Heb je al even rondgesnuffeld op www.SVRine.be? Misschien heb je al iets gelezen waar je het verder wil over hebben?

Door het schrijven voor mijn blog SVRine voelde ik ook de goesting voor taal en communicatie terug opborrelen. Na mijn studies Engelse en Spaanse taal- en letterkunde in Gent, gevolgd door een MaNaMa Meertalige Bedrijfscommunicatie, ben ik in Human Resources beland. Toen dat borrelende buikgevoel in 2017 bijna overkookte, volgde ik een opleiding tot Copywriter, en zo heb ik een grote passie teruggevonden! Over de opstart van Rich Writings kan je lezen in deze blogpost.

Wat kan ik met Rich Writings voor jou doen?

Je hebt een tekst nodig voor je bedrijf, KMO of vereniging, maar je hebt zelf geen tijd of inspiratie om hem te schrijven? Dan help ik je graag verder. Als freelance copywriter in bijberoep en taalkundige van opleiding zijn correcte teksten mijn stokpaardje. In tijden waarin we langs alle kanten overspoeld worden door informatie, moet jouw boodschap in het oog springen. Geprint op papier, in een magazine of op je website maken we je tekst aantrekkelijk en overtuigend voor je doelgroep. We houden rekening met de vreemde kronkels van Google zodat je website makkelijker teruggevonden wordt.

Waar kan ik jou mee helpen?

  • Professionele blogposts zijn vandaag de dag een belangrijk onderdeel van je content marketing-strategie. De agressieve reclame-aanpak van vroeger werkt niet meer. Je potentiële klanten willen levensechte verhalen lezen om zich verbonden te voelen met je merk of bedrijf. Deze verhalen kunnen we vertellen via blogposts op je website of social media..
  • Persberichten : we laten de (lokale) pers weten dat er iets staat te gebeuren in je bedrijf. Als je bericht gepubliceerd wordt, bereik je weer veel potentiële klanten.
  • Website-pagina’s maken volgens SEO (Search Engine Optimization) – word vindbaar in Google
  • Advertenties voor de aankondiging van je actie of event
  • Vertalingen van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands
  • Revisie : nakijken en herschrijven van je zelfgeschreven tekst

Voor meer informatie kan je me steeds contacteren, zonder enige verplichting, via severine.deryck@gmail.com.

Tot binnenkort!

Séverine

Referenties

Immokantoor Temse
Immo De Ryck – Temse
Spread the love