Volop genieten – een koffiedate met Annelies

zaatman temse blog Séverine volop genietenEnkele weken geleden (vlak voor mijn reis naar Mexico, later meer daarover) ging ik op koffiedate met Annelies van de blog Volop Genieten. Haar blognaam beschrijft mij eigenlijk volledig, als levensgenieter, dus ik vond het zeer fijn dat Annelies me uitnodigde voor een babbel. We ontmoetten elkaar voor de eerste keer enkele maanden geleden tijdens de workshop Smartphonefotografie, waar je ook hier al over las. Ik stelde voor om samen te komen in De Zaatman, een leuke brasserie op de Zaat in Temse, met een prachtig uitzicht op de Schelde. Dus ik ging aan het denken…

Waar geniet ik nu eigenlijk van…

zaatman temse de zaat blog severine de ryck kraan temse zaat zaatman blog severine de ryck

 

 

 

 

 

 

 

 • Een vrij hoofd zonder aan het werk te denken
 • De zee, in binnen- en buitenland
 • De zon! Mijn humeur wordt echt zóveel beter als het warm is en de zon schijnt
 • Een lekker recept ontdekken en staan popelen om het klaar te maken
 • Reizen : een reis waar de zaken van hierboven samenkomen met een snuifje cultuur, dat is de perfecte vakantie voor mij
 • BBQ’en met vrienden
 • Schommelen in onze tuin (jup, ik ben 32!)
 • Fietsen met V. en nieuwe plekjes ontdekken in België
 • Temse: mijn eigen gemeente is zo mooi om te gaan wandelen en te fietsen
 • Naar events gaan en nieuwe mensen leren kennen
 • In de tuin de Vitaya of de Nina lezen
 • Mijn goesting doen

Soms knijp ik mezelf in de arm om te beseffen wat een lucky bastard ik eigenlijk ben. Ik kom niets tekort, ben gezond (meestal toch), heb een supertof lief en vrienden, ga op reis wanneer ik wil (en ik wil dat nogal vaak…) en woon op een zalige plek.

Bedankt Annelies om me dat opnieuw te doen beseffen! Lees ons volledige gesprekje hier.

zaatman de zaat temse

 

 

 

 

 

SVRine

X x x

Op de koffie met… Séverine

 

 

 

2 thoughts on “Volop genieten – een koffiedate met Annelies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.