40 dagen bloggen – The End

Séverine veertig dagen bloggen verbeelding.org tuttefrut belgische blogger blog

Op 15 februari schreef ik hier dat ik zou meedoen aan de blogchallenge van Kathleen, 40 dagen bloggen. Ondertussen zijn we meer dan 40 dagen verder, dus ik kijk eens achterom: hoe is mijn deelname eigenlijk verlopen?

Al van bij de aankondiging wist ik dat het niet mijn bedoeling was om elke dag iets te schrijven. Dat is praktisch onhaalbaar en ook qua inhoud zou het niet elke dag interessant zijn. Wel zou ik veel nadenken over mijn blog, en veel meer schrijven dan normaal. Dat is me ook gelukt ! Met deze blogpost erbij heb ik 10 blogs geschreven op 7 weken tijd. Vermits ik er voordien maar in slaagde om maximum 1 blogpost per 2 weken online te krijgen, vind ik dat dat een zeer geslaagd gemiddelde!

Wat ga ik onthouden na #40dagenbloggen?

  • Mijn populairste blogpost OOIT werd geschreven tijdens 40 dagen bloggen. Doordat hij over Het Blogboek ging, heeft Kelly Deriemaeker herself  de post gedeeld op haar Facebook-pagina, die als eerste door een aantal mensen met 4 cijfertjes is gelezen. Eeuwige dankbaarheid voor Kelly van Tales from the Crib!
  • De Wie ben ik-pagina is voor het eerst door het dak gegaan. Misschien waren mensen vroeger niet geïnteresseerd in wie ik was, en nu wel? 🙂
  • De leukste blogpost vond ik zelf deze waarin ik vragen beantwoord over mijn ‘Eerste keren’. De inspiratie kreeg ik van Evi.
  • ik schreef 2 posts over concerten: één over The Killers en één over Editors. Samen met deze eerdere concertpost zijn dit de minst gelezen posts ooit. Ik lijk dus niet in de wieg gelegd als concert-recensent. Of jullie zitten er gewoon niet op te wachten, dat kan ook 🙂
  • Ik kreeg positieve reacties op mijn blog (ook per e-mail), die je doen voelen dat mensen het echt leuk vinden wat je schrijft
  • Ik heb nog inspiratie voor leuke blogposts, die ik eigenlijk de afgelopen weken had willen schrijven. Het is er niet van gekomen, dus die heb je nog tegoed!

Kortom, ik heb nu nóg meer zin om verder te bloggen, en er iets moois van te maken.

Tot de volgende!

Liefs,

SVRine

x x x

4 thoughts on “40 dagen bloggen – The End

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.