Een foto op hout dankzij Fotofabriek.nl

damme scooter fotofabriek selfie blog belgische blogger

Ik hou ontzettend veel van foto’s. Ik maak dus ook altijd goede voornemens om ze af te printen, in te kaderen, online een fotoalbum te maken… maar het blijft bij plannen, het komt er gewoon nooit van. Toen Fotofabriek.nl me contacteerde, was ik dus zeer blij. De software achter de normale websites om een fotoalbum te maken, vind ik verschrikkelijk ingewikkeld, maar die van Fotofabriek.nl vond ik verrassend gebruiksvriendelijk!

Vereeuwig je foto’s met Fotofabriek.nl

Toen Fotofabriek.nl me contacteerde met de vraag of ik een foto wilde printen op hout, was ik blij verrast! Ik vond het wel een leuk voorstel, dus ik heb onmiddellijk ja gezegd. En vooral: ‘een bedrijf heeft mijn blog gevonden, hoe cool is dat, WAW!!’ 🙂 Ik selecteerde deze leuke selfie van onze scootertocht van Knokke naar Damme.

Hoe doe je het?

De website van Fotofabriek.nl vind ik veel gebruiksvriendelijker dan de fotowebsites die ik eerder probeerde. Het wijst zichzelf eigenlijk uit. Je selecteert je opgeslagen foto en verkiest je gewenste formaat.

fotofabriekNL blog belgische blogger fotoboek maken

We kozen voor zwart-wit uitwerking omdat het houten paneel nogal klein zou zijn, en zwart-wit is eens iets anders. Na het uploaden van onze foto deed Linda van Fotofabriek.nl zelf nog de suggestie om de optie ‘Whitewash’ toe te voegen, omdat er veel wit in de foto zat en hij zonder misschien onduidelijk kon worden. Topservice!

Hoe lang duurt het?

Al na 2 werkdagen zat ons paneeltje in de brievenbus. De foto kreeg een mooi plaatsje in onze living. Wat vinden jullie er van? 🙂

fotofabriek.nl scooter foto polders damme

Probeer het hier zelf uit!

https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/foto-op-hout/.

Liefs,

SVRine

x x x

 

2 thoughts on “Een foto op hout dankzij Fotofabriek.nl

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.