Een heerlijk ontbijtje: Carrot cake overnight oats

Sinds ik 3 weken geleden het resultaat ontving van mijn intolerantie-test, let ik heel hard op mijn voeding. Gelukkig wil dat niet zeggen dat ik niet meer lekker kan eten. Genieten van eten was altijd al heel belangrijk voor mij, dus na een halve dag ongelukkig zijn , ging ik op zoek naar gerechten en receptjes die mijn lijf toch goed kan verdragen. Hier geef ik jullie inspiratie voor een heerlijk ontbijtje, gebaseerd op het recept voor worteltaart!

recept carrot cake overnight oats ontbijt

Ontbijt – Carrot cake overnight oats (van Chicks Love Food)

Deze week ontdekte ik Chicks Love Food, een website vol toffe receptjes! Overnight oats met wortel klinkt misschien een beetje raar, maar ik dacht ‘een oranje ontbijt’, dat wordt leuk! Ik volgde het recept niet letterlijk, maar maakte er mijn eigen eenvoudigere versie van.

Ingrediƫnten

  • 50 gram havermout
  • 125 ml havermelk
  • 1 koffielepel kaneel
  • 2 koffielepels agavesiroop
  • 1 geraspte wortel

Zo maak je het

Meng alle ingrediĆ«nten in een pot. Laat de pot minimum 4 uur in de koelkast staan. Of, zoals ik, met 10 minute kom je ook al ver šŸ™‚

Helemaal top wordt het als je het bij het serveren afwerkt met een toef Griekse yoghurt en walnoten er bovenop, zoals op de foto.

Smakelijk!

Liefs,

SVRine

x x x

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.