Mijn ‘wannado’s’ voor de zomer van 2022!

casa de mare olimp roemeense kust reizen roemenie
Beach holiday in Olimp, Roemenië 🧡

Ik kom er ietwat laat mee af, maar in 2019 beleefde ik zoveel plezier aan het lijstje met mijn zomerse ‘to do’s’, dat ik ze ook nu opnieuw wil neerschrijven.

 1. Mijn eerste Roemeens trouwfeest meemaken – Check! Mijn schoonzusje trouwde in een tent op de bio-boerderij van haar man, en wij logeerden op het veld in een caravan, een heel fijne belevenis!
 2. 5 dagen naar de Zwarte Zee in Roemenië, zeer benieuwd of het de moeite is! – Check! We logeerden in Casa de Mare, een kleinschalig hotel met zwembad, direct aan de zee, in een zeer rustige baai in Olimp. Zowat iedereen had kleine kinderen bij zich. Dat merkte je eigenlijk enkel aan de ontbijttafel, want de rest van de dag was het daar superrustig. Ik gaf toe aan Vali dat onze baai, het zand en het blauwe water me het gevoel gaven dat we in Isla Holbox (Mexico) waren! Of we nog teruggaan naar Casa de Mare? Ik denk het wel (hartje)
 3. Op een dinsdag naar Parkies gaan in Sint-Niklaas. In ‘onzen tijd’ heette dat nog de Walburgfeesten of de Parkfeesten, en was het eerder een excuus om op café te gaan op het Apostelplein 🙂 – Check!
 4. Werken maar niet meer dan nodig, en mijn vrije woensdagnamiddag en vrijdagnamiddag gebruiken om leuke dingen te doen
 5. Na 2 jaar onderbreking onze jaarlijkse gewoonte nieuw leven inblazen van kreeft eten in Brussel op de Baksteenkaai met onze vroegere buurjongens en de familie
 6. Zwemmen in de zee, zo vaak mogelijk – Check!
 7. Naar Bar Goed gaan, spelen met Nicolas op het strand van Perkpolder en zwemmen in het water van de Schelde – Check!
 8. Een avond Campo Solar festival in Damme en hopen dat het even prachtig en fijn is als vorig jaar, toen we zelfs twee avonden gingen, mét Nicolas erbij. – Check! Toegegeven, vorig jaar was ‘t beter
 9. Op de kinderboerderij van Bornem onze pauwin Cecile bezoeken
 10. Een opname van Tien om te Zien bijwonen in Westende
 11. Koer Bonjour komt terug in Temse! Minimum één avond daar gaan borrelen
 12. De Kerel zomerbar met een bezoekje verblijden
 13. Met Nicolas beginnen aan watergewenning
 14. Villa Empain bezoeken in Elsene. Ja die met dat mooie zwembad
 15. 6 weken samenleven met mijn schoonouders in schoonheid overleven
 16. Gaan padellen
 17. Een kleine Cuba-reünie organiseren, oude foto’s bekijken, veel lachen en mojito’s drinken

Misschien vul ik hier nog verder aan!

Misschien schreef jij ook een to do-lijstje voor de zomer? 🙂 Laat het me weten in de comments! 🙂

Liefs, x x x

2 thoughts on “Mijn ‘wannado’s’ voor de zomer van 2022!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.