WIN het boek ‘Gewoon Leven’ van Luc Descamps, ten voordele van de Riatleten!

gewoon leven boek giveaway riatleten kom op tegen kanker

 

Ik las nog eens een jeugdboek, hoewel ik de jeugdige leeftijd al enige tijd overschreden heb. In ‘Gewoon leven’ van Luc Descamps wordt het leven van  de 15-jarige Romy op z’n kop gezet. De sfeer thuis is somber en haar ouders doen heel geheimzinnig. Zijn ze misschien van plan om te scheiden? Een nieuwe jongen in Romy’s leven vult haar buik met die typische tienerkriebels, en dan heb je haar vriend Seppe nog.

Maar ik las dit boek niet zomaar. 40 % van de opbrengst van Gewoon Leven gaat naar De Riatleten, en zo naar Kom op tegen Kanker.

riatleten kom op tegen kanker 100kmrun gewoon leven luc descamps

Wie zijn de Riatleten?

De Riatleten zijn het gezin van Ria, die 2 jaar geleden veel te jong gestorven is na een lange strijd. Tegen die vreselijke ziekte, inderdaad. Zelden heb ik zo’n gezellige familie ontmoet die elkaar steunt door dik en dun. Het is vreselijk dat het noodlot hen dan als eerste trof.  Op 18 maart gaan de Riatleten 100 km lopen ten voordelen van Kom op tegen Kanker tijdens de 100 km run in Antwerpen. Om te kunnen deelnemen moet een team € 2500 verzamelen. De Riatleten verkochten al potten om koekjes te maken, en de opbrengst van Gewoon Leven draagt dus ook bij tot de pot. Dankjewel Luc Descamps! Daarom kocht ik het boek om hen te steunen, en jij kan er mee van genieten!

Hoe neem ik deel aan de Giveaway? (deze wedstrijd is afgelopen)

  • Vertel me op de Facebook-pagina of hieronder in de comments wat jouw favoriete jeugdboek is/was
  • Raad ook hoeveel mensen je denkt dat er zullen deelnemen aan deze actie! bv. Kruistocht in spijkerbroek – 131
  • Like de post van SVRine op Facebook of Instagram 
  • Op woensdag 28 februari maak ik de winnaar bekend en deel ik ook mijn eigen favoriete jeugdboek 🙂 

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Als je net niet gewonnen hebt, kan je Gewoon Leven natuurlijk ook gewoon zelf aankopen. Liefst dan via de website van de Riatleten, want elke extra euro telt in de strijd tegen kanker. Neem zeker ook een kijkje op hun Facebook-pagina, en misschien wil je wel gaan supporteren op 18 maart?

Veel succes!!

Liefs,

SVRine

x x x

 

20 thoughts on “WIN het boek ‘Gewoon Leven’ van Luc Descamps, ten voordele van de Riatleten!

  1. Oei, ik heb zoveel favoriete jeugdboeken! Nu natuurlijk alle jeugdboeken van Luc Descamps, maar toen ik zelf tot de categorie jeugd behoorde, was ik echt onder de indruk van ‘de stam van Anshur’ van Sherryl Jordan. Dus:

    ‘de stam van Anshur’ van Sherryl Jordan – 86

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.