40 dagen bloggen, als dat maar goed komt!

veertig dagen bloggen verbeelding.org tuttefrut belgische blogger blogVoor de tweede keer organiseert Kathleen van Verbeelding.org (wat een mooie website!) de bloggerschallenge ’40 dagen bloggen’. De uitdaging om 40 dagen te bloggen valt in de vastenperiode, in de aanloop naar Pasen en dus ook 1 april. Maar het is geen mop! Toen ik er de eerste keer over hoorde, vond ik het toch maar een crazy idea. VEERTIG dagen lang een blogpost verzinnen, met liefst toch leuke of nuttige inhoud, het leek me een onmogelijke opdracht. Maar toch schreef ik me in.

Ga ik dat wel kunnen? YES!

Het is en blijft een hobby natuurlijk, en er is geen Challenge-politie in de buurt. We kunnen de 40 dagen invullen naar onze eigen tijd, gemoed, en gewoon ook nadenken over welke richting we uit willen met onze blog. Dat klonk me dus al veel beter in de oren. Ik heb het lijstje bekeken van alle bloggers die meedoen, en het zijn er serieus wat. Als je ziet dat ook Heidi van Livingbythesea en zelfs de über-blogster en journaliste Kelly Deriemaeker meedoen, dan weet je dat je in goed gezelschap vertoeft.

3, 2, 1… START!

Het is vandaag al donderdag in plaats van woensdag 14 februari, ik start dus al een dag te laat, auwtsj! Mijn plan is om om de 3 à 4 dagen iets te posten, van dezelfde soort posts die jullie van me gewend zijn. Ik heb al een lijstje klaar met mogelijke onderwerpen, maar als jullie bepaalde vragen of inspiratie hebben waarover ik kan schrijven, laat het me dan zeker weten!

En last but not least: komende zondag lanceer ik mijn allereerste GIVEAWAY!! Het heeft iets met boeken te maken. Hou Instagram, de Facebook-pagina en deze blog goed in de gaten, zodat je zeker kan meedoen.

Ik hoop jullie hier de komende 6 weken dikwijls te treffen!

Liefs,

SVRine

x x x

 

 

 

4 thoughts on “40 dagen bloggen, als dat maar goed komt!

  1. Vandaag kwam ik alvast even langs. Ik probeer de 40 dagen bloggers toch wel een aantal keren te bezoeken. Maar jee wat zijn het er veel en ik moet zelf ook nog bloggen en het gewone dagelijkse leven leven 🙂 Maar net heb ik al even genoten van het koppensnellen en de beginnetjes van de berichten. Wat leest het lekker weg. Succes deze 40 dagen en tot de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.