Ik ga naar IKEA en neem mee…

ikea wilrijk paperclips zwart stationaryIk ga niet vaak naar IKEA. Maar als ik ga…o jee!

Ik wilde graag van die zwarte vierkante paperclips om te gebruiken voor Rich Writings. Nu er de laatste tijd veel webshops van stationary bestaan, ging ik daar eens snuisteren, maar mijn favoriete paperclips kon ik niet vinden. Bleek de IKEA de enige plek te zijn waar ze dit soort paperclips verkopen.

Als ik iets in mijn hoofd heb, blijf ik daar vrij obsessief aan denken. Hoe klein ook, die paperclips bleven door mijn hoofd spoken. Nu vond ik het wel een beetje idioot om helemaal naar Wilrijk te rijden voor een doosje paperclips van 4 euro, dus ik dacht goed na wat ik daar nog zou kunnen kopen.

Welke spullen uit IKEA kan ik nog gebruiken?

 • Ik probeerde al even mijn sjaals op een ordelijke manier op te bergen, maar dat was onbegonnen werk. Zou er niets bestaan om dat gemakkelijker te maken?
 • Er komt in de winter wat koude lucht onder de voordeur, een tochthond zal dat vast kunnen verhelpen
 • en uiteraard de hippe paperclips

En hier kwam ik mee thuis…

 • Voor de sjaals! Exact wat ik nodig had: De KOMPLEMENT, Multihanger grijs.hoe kan ik mijn sjaals opbergen wegsteken sjaal opbergen ikea wilrijk deurklink witte deur
 • Zoals altijd kom je bij de IKEA buiten met dingen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, zoals deze bolvormige cactussen die je in een schaaltje kan leggen. Echt mooi! Ook zwarte pennetjes, lintjes, papieren vormpjes voor muffins…allemaal die blauwe zak in!ikea wilrijk plant cactus cactussen hoe sjaals opbergen
 • De vierkante paperclips waar ik speciaal voor ging! FULLFÖLJA. Mooi hé.

sjaals opbergen ikea wilrijk paperclips füllfulja

De tochthond was nog het moeilijkst te vinden. Je weet wel, dat is geen echte hond maar eerder een worst die je onderaan een deur kan leggen tegen de tocht. Zelfs IKEA had er geen op dat moment. Op de kinderafdeling kwamen we echter dit leuke speeltje tegen dat qua vorm aardig in de buurt komt van een tochthond. Vanaf nu ligt er dus een gigantische tandenborstel in de hal, de Hemmahos! Hij doet me elke dag glimlachen, je ziet wel waarom 🙂

ikea tandenborstel blauw groen tandpasta interieurBij het afrekenen was ik dus zo blij als een kind. Zoveel leuke spullen, nuttig of niet, en dat voor geen geld!  🙂

KOMPLEMENT, Multihanger grijs : € 3,99

HEMMAHOS, Pluchen speelgoed, tandenborstel, groen : € 14,99

FULLFÖLJA, Paperclip zwart, € 2,99  / 50 st.

www.ikea.com 

Gaan jullie ook graag naar de IKEA?

Liefs,

SVRine

X X X

9 thoughts on “Ik ga naar IKEA en neem mee…

 1. Wat een leuke spullen! Ik word ook blij van Ikea alleen is het er altijd zo druk. Je moet bijna een dag verlof nemen om eens op een rustig moment te gaan. Ik ga ook naar die van Wilrijk dus wie weet komen we elkaar daar wel eens tegen ?

 2. Haha, uw rekening bij Ikea valt veel beter mee dan die van mij! Ik ben dan ook iemand die wél speciaal voor paperclips zou rijden en dan terug komt met 4 tassen, enkele borden, nieuwe glazen en een kussen ofzo 😀
  (en de paperclips zijn inderdaad heel schoon 😉 )

 3. Merci Annelies! Wij gaan tegenwoordig 1,5 uur voor sluitingstijd op zaterdag. Als je goed weet waar je naar op zoek bent, is dat voldoende 🙂 En dan scannen aan de zelfkassa. Al is dat vaak meer gepruts dan efficiënt afrekenen…
  SVRine xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.